fbpx

KLINIKA ESTETICKÉ MEDICÍNY V BRNĚ

tel.: 776 88 34 22 | Kounicova 10 | 6:30 – 21:30

Slider

Oznámení o ochraně a zpracování osobních údajů:

Oznámení o ochraně osobních údajů (dále též „Oznámení“) webu www.kamaslim.cz (dále též „Web“), provozovaný provozovatelem KAMASlim & Young Clinic s.r.o.  zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 81353. Sídlo dle OR Kounicova 681/10, Veveří, 602 00 Brno, kontaktní také na info@kamaslim.cz (dále též „Organizace“) vytyčuje vzájemná práva a povinnosti nás jako správce osobních údajů a fyzických osob jako subjektů údajů v rámci realizace ochrany osobních údajů, získaných též prostřednictvím on-line aktivit Webu takto:  

  • Úprava ochrany osobních údajů dle tohoto Oznámení vyplývá ze zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v účinném znění, zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, v účinném znění a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES – obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále též „GDPR“), účinné k 25.05.2018, kdy v těchto právních předpisech můžete nalézt širší popis rozsahu práv a povinností při ochraně osobních údajů.
  • Web není určen k poskytování služeb či prodeji produktů osobám mladším 16 let.
  • Zpracováváme Vaše osobní údaje, které nám sami předáte (sdělíte), také v souvislosti s Vaším užitím Webu, obvykle jméno, příjmení, firma, adresy, telefon, GSM, e-mail apod.. Pokud objednáváte přes e-shop, zapíše náš systém také Vaši IP adresu a ty cookies, bez kterých by e-shop nefungoval. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování. Tyto osobní údaje máme za účelem přijetí/potvrzení/vyřízení/odeslání/fakturace/reklamace Vaší objednávky a komunikace o ní a jiných našich produktech.

Vaše osobní údaje tedy zpracováváme, abychom:

  • mohli splnit smlouvu s Vámi,
  • splnit zákonné povinnosti jako např. vystavit doklady,
  • protože jste nám sami udělili souhlas,
  • je v našem oprávněném zájmu Vaše osobní údaje z Vašich dřívějších objednávek na našem e-shopu dále zpracovávat pro účely zlepšování našich systémů, abychom Vám mohli dát vědět, co je nového ve světě našich produktů apod.

Zpracování osobních údajů tedy probíhá vždy pro konkrétní účely na základě jasných právních základů. Předáváme Vaše údaje jiným příjemcům, ukládá-li nám to zákon a dále smluvním příjemcům (tzv. zpracovatelům) jen tak, abychom mohli splnit naše vzájemné závazky. Vaše údaje nepředáváme nikam mimo EU. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování.

Zpracovateli organizace jsou:

  • provozovatelé poštovních a kurýrních služeb, 
  • poskytovatelé specializovaných poradenských služeb (např. služby účetní, právní, technické, organizační, ekonomické, podnikatelské, auditorské, znalecké, tlumočnické, daňového poradenství apod.),
  • provozovatelé služeb webhostingu, serverových a cloudových služeb, 
  • provozovatelé služeb kompletace a balení objednávek, 
  • provozovatelé platforem sociálních sítí, které subjektu mohou poskytovat připojovací služby, např. připojení z platforem sociálních sítí na platformy organizace,
  • provozovatelé jiných obchodních platforem, jež mohou prostřednictvím platforem organizace inzerovat své produkty a služby a u nichž se subjekt může rozhodnout k registraci, bez ohledu na rozsah obchodní vazby takového provozovatele a organizace,
  • provozovatelé jiných webů, kteří inzerují produkty a služby organizace na svých webech,
  • poskytovatelé platebních služeb, služeb ověřování identity, poskytovatelé kreditních služeb apod., 
  • poskytovatelé jiných technických služeb organizaci,

a jejich subdodavatelé (tzv. řetězení zpracovatelů), jež se podrobují stejným pravidlům jako naši prvotní zpracovatelé, výhradně však při splnění některé z následujících podmínek:

  • je nutné zapojit třetí stranu jako poskytovatele služeb za účelem naplnění jakéhokoliv ujednání, které organizace se subjektem uzavřela (např. kompletace objednávky a její zabalení, odeslání balíku prostřednictvím kurýrní služby, zpracování bankovního převodu apod.),  
  • jako součást předsmluvního jednání a za účelem přípravy očekávání uzavření ujednání dle písm. a),
  • jako součást systému hodnocení organizace či subjektu (např. www.heureka.cz), 
  • za účelem užití analytických informací, též ve spolupráci kooperaci s poskytovateli vyhledávacích služeb, kteří organizaci pomáhají při zlepšování a optimalizaci jejich platforem (např. Google Analytics),
  • je-li to od subjektu výslovně požadováno (např. při používání metod ověřování pomocí sociálních sítí);
  • při distribuci části našich platforem pro zobrazení na webech obchodních partnerů organizace, 
  • je-li to potřebné za účelem vytvoření, zjištění, provádění či ochrany právních nároků a/nebo vyžaduje-li to obecně závazný předpis a/nebo v dobré víře, že takový přístup, uchování nebo zveřejnění je přiměřeně nezbytné, aby organizace mohla patřičně reagovat na nároky vůči organizaci, při soudním řízením, při prosazování jakýchkoliv ujednání s uživateli či členy organizace, v případě nouze s ohrožením veřejného zdraví, úmrtí nebo fyzického zranění osoby, v rámci vyšetřování, v rámci ochrany práv, majetku či osobní bezpečnosti v organizaci, jejích uživatelů či členů anebo jiných osob
  • Vaše údaje zpracováváme do odvolání souhlasu, do doby expirace Vašeho uživatelského účtu, jste-li na Webu registrováni jako uživatelé a v ostatních případech nejdéle 10 let, s ohledem na archivační povinnosti dle jednotlivých zákonů (např. zákon o DPH), pak Vaše údaje definitivně smažeme/skartujeme.

Máte právo na informace, zahrnující též právo na přístup ke svým osobním údajům zpracovávaných u nás, právo na opravu nepřesných údajů, právo být zapomenut výmazem Vašich osobních údajů, právo uplatit omezení zpracování ze zákonných důvodů, právo na přenesení svých osobních údajů jinam, námitku proti jakémukoliv zpracování a samozřejmě také kdykoliv odvolat svůj souhlas, byl-li udělen. Veškerá svá práva můžete u nás uplatnit jakkoliv, nejvhodněji však na e-mailové adrese: info@kamaslim.cz. Tím vším však není dotčeno Vaše právo stěžovat si u Úřadu na ochranu osobních údajů www.uoou.cz či uplatit svá práva u soudu.

Rezervujte si bezplatnou konzultaci

GDPR je nařížením EU o správě, zpracování a ochraně osobních údajů.

NA VLASTNÍ KŮŽI

Za téměř 10 let fungování naší rodinné kliniky jsem si dovolil také malinko změnit svou image. Posuďte sami…


Body lifting

Vyzkoušel jsem a vnímám jako alternativu miniabdominoplastiky, ovšem bez nevzhledné jizvy. Když zhubnete 40 kilo, kůže se sama nenapne.


Balíčky s KryoRADIOlipolýzou 

I když jsem zredukoval svou hmotnost, genetika je genetika. Díky této metodě jsem dokázal zredukovat geneticky podmíněný tuk v problematických lokalitách spodního břicha a boků.


Hollywood New Age Facelift a DermaBOTEXIN 

Tuk samozřejmě opustil především tváře. Díky intenzivní kúře Hollywood New Age Facelift se mi kůže zpevnila. Abych zredukoval vějířky kolem očí a  vrásky na čele, dopřeji si čas od času kúru ošetření DermaBOTEXIN a ultrazvuk. Hollywood New Age Facelift má výborné výsledky v oblasti pod bradou (ostrý úhel čelisti působí mladistvě).

Věřím, že výsledky našeho společného úsilí budou dlouhá léta provázet i Vás. První krok je na Vás, o ostatní se postaráme my. 

Ing. Jan Ševčík (r. 1984), jednatel KAMASlim & Young Clinic

previous arrow
next arrow
Slider

Jak to u nás vypadá?